Організувати повноцінне навчання у домашньому середовищі – процес доволі складний. Особливо, коли справа стосується зовсім маленьких дітей.
Тому дуже важливо підібрати правильні платформи для навчання, які змогли б надовго утримати увагу дитини, а також навчити її чомусь новому.
 Саме про такі ресурсах ми й розповімо вам сьогодні.

І будьте обережні, адже вони можуть "затягнути" і вас!

Bit By Bit - для майбутніх програмістів

Цікавий і веселий пазл, який може стати базою для того, щоб дитина в майбутньому змогла зрозуміти основи програмування.

Завдання – доставити симпатичних монстриків із однієї точки в іншу, використовуючи стрілки та трампліни для їхнього переміщення.

Все пояснюється чітко й зрозуміло, тому у малюка не має виникнути складнощів з розумінням завдання, а ось труднощі з "відриванням" від цієї головоломки виникнути можуть!

Вік: від 4-х років.

Fun Learning - всебічний розвиток

На цій платформі зібрані різні додатки для занять математикою, логікою, образотворчим мистецтвом та англійською мовою.

Для деяких занять вам знадобиться принтер, щоб роздрукувати малюнки, які необхідно буде обвести, розфарбувати, домалювати або вирішити візуальну головоломку, зображену на них.

Списку завдань вистачить, щоб зайняти дитину не на один тиждень.

Вік: від 3-х років.

Big Ear Games - музична грамотність

Мобільний додаток, який навчить дитину основам музичної грамотності.

Тут вона дізнається, що таке ритм, мелодія та гармонія, а також зможе написати свій перший музичний твір. І для цього навіть не потрібно вміти грати на жодному музичному інструменті.

Вік: від 3-х років.

Antidote: Battle of the stem cell - про віруси та наш організм

Забавна й захоплююча гра в стилі tower defense, яка допоможе дитині зрозуміти, як людський організм захищається від шкідливих бактерій та вірусів, що наразі є доволі актуальним.

Гра грунтується на реальних наукових фактах, тому після пари рівнів ви з дитиною можете продовжити вивчення того, з чого ж все-таки складається наш організм.

Вік: від 4-х років.

ALPA Kids - для малюків від 2-х років

Мобільний додаток, завдяки якому дитина може навчитися рахувати, розпізнавати кольори, а також вивчити алфавіт. І все у формі гри.

Захоплююча й цікава платформа, яка надає користувачам безкоштовний доступ до кінця коронавірусної кризи. Так що радимо цим скористатися!

Вік: від 2-х років.

Схожі статті
Дивитись все