Кожного дня ми дізнаємося все більше і більше інформації про коронавірус: причини передачі, кращі засоби захисту, способи діагностування та ін.

Сьогодні ми знаємо набагато більше про COVID-19, ніж знали рік тому. Але найбільше питання, яке задають собі студенти: коли я зможу отримати вакцину від коронавірусу і повернутися до нормального життя та навчання на кампусі?

Університети США прагнуть якнайшвидше повернути студентів до нормального звичного життя та відновити навчання на кампусах університетів. Залежно від обставин ви можете вакцинуватися в Україні або якщо ви вже знаходитесь на кампусі – отримати вакцину на місці.

Прекрасна новина — відтепер студенти можуть вакцинуватися на кампусі університету США такими вакцинами як Pfizer та Moderna.

Залежно від університету тести на COVID-19 та вакцина можуть надаватися безкоштовно.

Нижче наданий список університетів в яких вакцина вже доступна:

Нижче надана інформація, яку потрібно знати студентам перед від'їздом на кампус американського університету.

Навіть після отримання вакцини, студенти повинні дотримуватися протоколів безпеки університету, де вони вчаться. До кінця року, незважаючи на вакцинацію, будуть зберігатися заходи безпеки: носіння маски, проходження тесту та соціальне дистанціювання.

Університети будуть виконувати інструкції з безпеки для мінімізації розповсюдження вірусу.

У кожному штаті США створюється власний план та інструкції з вакцинування, тому превентивний протокол може відрізнятися в університетах.

Для власної та суспільної безпеки університети сприяють вакцинуванню студентів та співробітників кампусу від COVID-19. Всі хочуть закінчення пандемії і найкращий шлях до цього – вакцинація.

Ефективність вакцин Pfizer та Moderna складає 94-95 %, і вони є безпечними в запобіганні та мінімізації поширення коронавірусу. Якщо 80% населення отримає вакцину, ми зможемо досягнути «колективного імунітету».

Добровільне та належне вакцинування гарантує безпеку для інших та можливість насолодитися вечірками з друзями, іграми на подвір’ї, груповим навчанням та, звичайно, обіймами.

Освітня агенція Karandash спеціалізується на навчанні в США. Ми пропонуємо вступ в американські університети та коледжі, займаємось навчанням в бордингових школах, пропонуємо трансферні програми, програми обміну для українських школярів і т.д. Лишіть запит для зв'язку з нашим спеціалістом найближчим часом. 

Індивідуальний запит
Схожі статті
Дивитись все