100% зарахування в 250 університетів світу. Без підготовчих програм в Україні.
Залишити запит
Відмінно: 4,7/5 (1)
Gastronomy & Culinary Management Campus CEU
Gastronomy & Culinary Management Campus CEU
Кастельон-де-ла-Плана, Іспанія
Тип: приватна школа гастрономії
Мова: англійська, іспанська

Бакалавр: лютий, вересень €13050 на рік

Магістр: квітень, травень від €7500 за 3 місяці

Кулінарні курси: квітень, травень, червень від €2300 за місяць

Учебные помещения GASMA оборудованы всем необходимым для конференций, семинаров и презентаций Помещения GASMA для практических занятий Студенты GASMA постигают премудрости средиземноморской кухни Учебные кухни GASMA оснащены современными профессиональными плитами, духовыми шкафами, бытовыми приборами Преподаватели GASMA - специалисты мирового уровня в области кулинарии  и кондитерского искусства Студенты GASMA практикуют приобретенные навыки в специальных помещениях, оснащенных самой современной техникой У каждого студента GASMA отдельный рабочий стол Кампус GASMA расположен на Вилла Долорес, где созданы все условия для обучения гастрономическим премудростям Кампус GASMA имеет свое подсобное хозяйство, где выращивают экологически чистые овощи Вилла Долорес, где расположен кампус GASMA На кампусе GASMA есть собственный винный погреб Gastronomy & Culinary Management Campus CEU
Gastronomy & Culinary Management Campus CEU
Кастельон-де-ла-Плана, Іспанія
Тип: приватна школа гастрономії
Мова: англійська, іспанська
Рік заснування: 1985

Бакалавр: лютий, вересень €13050 на рік

Магістр: квітень, травень від €7500 за 3 місяці

Кулінарні курси: квітень, травень, червень від €2300 за місяць

Загальна оцінка
Дані оновлені

GASMA – кампус гастрономії та кулінарного менеджменту університету CEU Cardenal Herrera University. Це перший приватний учбовий заклад Валенсії, програми якого сприяють розвитку середземноморського гастрономічного сектора. Навчальні курси GASMA поєднують гастрономію та управління бізнесом на університетському рівні.

GASMA знаходиться в Кастельйон-де-ла-Плана, провінція Валенсія. Це невелике місто на узбережжі середземного моря, чисельність населення – близько 180 тис. осіб. Місто відоме не тільки як економічний центр з розвиненими нафтохімічною та харчовою галузями, а й як популярний курорт. Кастельйон заснований в середині 13-го століття і пропонує туристам знайомство з багатьма історичними пам'ятками, що збереглися з моменту заснування міста. Найближчі аеропорти знаходяться у Валенсії (близько години поїздом) і в Барселоні, до якої можна дістатися поїздом за 2-3 години.


Інфраструктура

Кампус GASMA розташований на Вілла Долорес – садибі площею 26,5 кв.м, повністю відведеної під вивчення гастрономічних програм. Тут знаходяться навчальні корпуси, де обладнано навчальні аудиторії, кухні, пекарні, майстерні. Учні практикують набуті навички у спеціальних приміщеннях, оснащених сучасною побутовою та кухонною технікою.


Кожен студент має змогу працювати за окремим робочим столом. Навчальні кухні оснащені сучасними професійними плитами, духовками, побутовими приладами. Для проведення конференцій, семінарів, масових заходів у GASMA обладнано спеціальні приміщення з екранами, проекторами, комп'ютерною технікою.

На кампусі є власний винний льох, фруктовий сад, підсобне господарство, де вирощують екологічно чисті овочі, що використовуються у блюдах середземноморської кухні.

Студенти мають доступ до всієї інфраструктури університетського містечка Herrera University (площа близько 28 тис.кв.м) – бібліотеки, комп'ютерних лабораторій, тренажерної зали, кафетерії.

Місце розташування обох кампусів зручне у плані транспортного сполучення; Недалеко розташовані центральні автомагістралі, залізничний вокзал, аеропорт. Кастельйон – це 120 км пляжів, 320 сонячних днів на рік із середньою літньою температурою повітря близько +25°.


Місто відоме старовинними пам'ятками архітектури: міською ратушею, кафедральним собором Святої Марії, дзвіницею Фадрі, Базилікою де Льєдо тощо. У Кастельйоні є театри, музеї, регулярно проводяться музичні фестивалі. А ще тут можна поласувати знаменитою паельєю та іншими шедеврами середземноморської кухні.


Відеопрезентація школи:

  • Gasma забезпечує студентам широкі можливості для стажувань, включаючи елітні ресторани середземноморської та різних національних кухонь;
  • навчання на Кулінарному кампусі CEU – це можливість бути на вершині кулінарних інновацій. Іспанська кулінарна школа займає лідируючі позиції у світі (3 іспанські ресторани входить до топ-8 світу);
  • високий професійний рівень викладачів (понад 60 зірок Мішлен), які є провідними спеціалістами міжнародного рівня у галузі кулінарії та кондитерського мистецтва;
  • випускники Gasma – це не лише кулінари екстра-класу, а й талановиті управлінці, які мають сучасні інструменти для підвищення прибутковості бізнесу.
  • викладання ведеться англійською (Advanced English, Applied English) та іспанською мовами;
  • навчання в Кастельоні - можливість ближче познайомитися з культурою Іспанії, оглянути місцеві визначні пам'ятки, помилуватися середземноморською природою.

Перспективи працевлаштування

Диплом GASMA, високий рівень знань та кваліфікації відкриває перед молодими фахівцями широкі перспективи працевлаштування.


Випускники кулінарної школи працюють не лише у сфері гастрономії, а й у багатьох суміжних галузях: ресторанний бізнес, харчова промисловість, сфера гостинності, туризм, консультаційні послуги у гастрономії. Багато студентів успішно ведуть власний бізнес.


Випускники GASMA успішно працюють у найкращих ресторанах світу на різних позиціях:

  • шеф повар;
  • консультант з гастрономії;
  • директор з продуктів та напоїв;
  • менеджер із заходів;
  • менеджер із досліджень харчових продуктів.

Студенти можуть зайнятися викладацькою та консультаційною діяльністю: проводити майстер-класи, викладати у спеціалізованих навчальних центрах тощо.

Програма бакалаврату в галузі гастрономії спрямована на здобуття професійних навичок у кулінарній техніці та управлінні гастрономічним бізнесом.

Ступінь бакалавра в University Cardenal Herrera CEU передбачає отримання комплексних знань з різних напрямків:

  • про продукти харчування та різні кулінарні методики, правила зберігання продуктів, секрети приготування здорової їжі;
  • про сучасні тенденції у дизайні страв та інтер'єрів гастрономічних закладів; студенти набувають навичок, які допоможуть виробити власний дизайнерський стиль;
  • студенти освоюють ефективні прикладні інструменти для роботи у сфері гостинності, створення та розвитку бізнес-проектів, R&D-менеджмент у кулінарній галузі;
  • інтенсивне вивчення англійської як мови міжнародного особистого та ділового спілкування; GASMA пропонує сильну теоретичну базу та щоденний тренінг розмовних навичок.

Тривалість навчання – 4 роки

1-й курс – викладання ведеться англійською мовою (базові знання про кулінарні процеси, основи економіки та маркетингу, іспанську мову)

2-й курс – викладання іспанською мовою (гастрономія, введення в маркетинг, екологія та кулінарні процеси, Advanced English). Студенти знайомляться з основними інструментами для створення бізнес-проектів, а також проходять практику у національних компаніях.

3-й курс – викладання іспанською мовою + Applied English (здорове харчування та дієтологія, вивчення інноваційних процесів у гастрономії, вибір вина). Стажування продовжуються в іноземних компаніях: ресторанах, підприємствах харчової промисловості.

4-й курс – вибір спеціалізації:

  • інновації та сучасні тенденції у сфері гастрономії;
  • гастрономічний бізнес – їжа та напої.

Студенти створюють власний проект, який поєднує теоретичні знання та практичні навички, здобуті в процесі навчання. Захист проекту необхідний для здобуття бакалаврського ступеня.

Із самого початку навчання у студентів є можливість стажувань у компаніях різного рівня – починаючи з місцевих та, у міру підвищення кваліфікації, продовжуючи роботу у міжнародних закладах.


Програма магістратури CEU Cardenal Herrera та GASMA розрахована на 2-4 місяці + практики у найкращих ресторанах кулінарної команди GASMA.

Заняття відбуваються з понеділка до п'ятниці з 9.00 до 18.00.

Основні напрямки:

  • Магістр гастрономії та кулінарного менеджменту
  • Майстер авангардної випічки та десертів у ресторанах
  • Майстер кулінарії та солодкої кухні
  • Магістр гастрономічної революції та авангарду

Програми розвивають творчий та дослідницький потенціал, студенти реалізують проекти, пов'язані з традиційною кулінарією, роботою пекарень та кондитерських. Для учнів передбачено різні майстер-класи, виїзні семінари, навчальні тури.

Програма складається з кількох основних розділів:

  • кухня – середземноморська, японська, латиноамериканська, азіатська тощо;
  • десерти – традиційні десерти, інновації та тенденції, нові тенденції, власні напрацювання;
  • менеджмент - інструменти управління у гастрономічній сфері, організація виробництва.

Захист проекту – завершальний етап навчання, де потрібно створити та презентувати бізнес-проект, який поєднує знання та навички у гастрономії та менеджменті.


Кулінарні курси

Учбовий заклад також пропонує різноманітні кулінарні курси тривалістю 1-2 місяці із практикою, які дають можливість отримати наступні дипломи:

  • Диплом техніки Sweet World
  • Диплом із трендів і креативності в десертах
  • Диплом кухаря-кондитера
  • Диплом гастрономічної техніки
  • Диплом гастрономічних трендів
  • Диплом кулінарного менеджменту
  • Диплом шеф-кухаря
  • Диплом сучасної кухні



Студенти можуть вибрати найбільш зручний з варіантів, доступних для проживання в Кастельйон-де-ла-Плана:

  • оренда кімнати чи квартири;
  • проживання в готелі;
  • студентський гуртожиток;
  • Університетська резиденція.

Студентська резиденція Rui Sec пропонує проживання в одно-, двомісних номерах та апартаментах. Територіально резиденція знаходиться на кампусі "University Jaume I de Castellón" (UJI) в 2,5 км від центру міста. У номерах є ванна кімната, туалет, міні-кухня, мікрохвильова піч, холодильник, кондиціонер, який може працювати для обігріву приміщення. У кімнатах передбачено комфортне спальне місце, робочий стіл, стільці, шафа. Студенти можуть харчуватись самостійно або скористатися опцією часткового або повного пансіону.

Студентська резиденція University CEU San Lucas Castellon знаходиться у центральній частині міста; завдяки розвиненій транспортній інфраструктурі можна швидко дістатися будь-якого району. Резиденція розрахована на 23 номери з 9 ванними кімнатами; приміщення мебльовані новими комфортними меблями. У номерах є інтернет з Wi-Fi, кабельне телебачення, обладнана міні кухня з мікрохвильовою піччю, раковиною, плитою, холодильником.

В обох резиденціях є затишні вітальні з телевізором, кімнати відпочинку, бібліотека, ресторани та кафе, торговельні автомати, спортзал. Бажаючі можуть додатково до проживання замовити харчування (сніданки, сніданки-вечері або повний пансіон).

вартості програм
Програма Вартість за
1 місяць 2 місяці 3 місяці 4 місяці 1 рік
Бакалавріат €13050
Магістр гастрономії та кулінарного менеджменту €10800
Майстер авангардної випічки та десертів у ресторанах €7900
Майстер кулінарії та солодкої кухні €7500
Магістр гастрономічної революції та авангарду €10900
Кулінарні курси €2300

*У таблиці вказано середню вартість кулінарних курсів. За детальною інформацією звертайтесь до наших менеджерів.

Додатково оплачується:

  • проживання (на місяць) - 350-400 Євро
  • медична страховка;
  • авіапереліт;
  • консульський збір;
  • транспортні витрати;
  • послуги агенції Karandash.
Загальна оцінка
Відмінно 4,7/5
Проживання
Задовільно 4,0/5
Харчування
Відмінно 5,0/5
Освіта
Відмінно 5,0/5
Відгуки (1)
Дарья
Відмінно 4,7/5
Проживання
Задовільно 4,0/5
Харчування
Відмінно 5,0/5
Освіта
Відмінно 5,0/5
Навчаюсь у Gastronomy & Culinary Management вже третій рік, дуже цікава та наповнена програма навчання, багато практики. Окрема дяка менеджерам Karandash, співробітники компанії приємні та готові допомогти.
Читати весь Сховати відгук
Знижки та стипендії

Спеціальні пропозиції для клієнтів Karandash

Дивитись все