Як вступити до рейтингового вишу або закінчити престижну школу за кордоном? Як вивчити іноземну мову не тільки як основу, а й вміти нею вільно користуватися? Як провести канікули цікаво та з користю? 

Для того, щоб Ви годинами не прочісували інтернет у пошуках необхідної інформації, а потім ще не витрачали стільки ж часу на перевірку її достовірності, існують освітні агенції.

Дехто скаже, що сьогодні в Інтернеті можна знайти будь-яку інформацію. Тому виникає цілком справедливе питання – навіщо користуватися послугами освітньої агенції і платити за це, якщо всю потрібну інформацію можна отримати самостійно і безкоштовно в інтернеті.

Звичайно, все можна робити самостійно, проте чим більше у вас інформації, тим більше у вас питань, до того ж на це треба витратити досить багато часу і принаймні знати, як мінімум, англійську мову на достатньому рівні, щоб розібратися в усіх подробицях.

Сьогодні ми ділимося тим, який об'єм роботи треба зробити, щоб вступити в університет або поїхати на омріяні мовні курси за кордон. Ми також розкажемо, які ще додаткові послуги пропонує наша освітня агенція. 

Як сказано вище, існує велика кількість освітніх програм і для кожної потрібен свій підхід. 

Мовні курси для дорослих і мовні табори для дітей

Нашу роботу ми умовно поділяємо на декілька етапів: спочатку підбираємо програму, бронюємо її, отримуємо візу и організовуємо саму подорож. 

Для тих, хто вибрав вивчення іноземних мов, освітня агенція підготує підбір програм навчання і прорахунок з урахуванням усіх витрат, адже вартість курсів включає безліч додаткових витрат, таких як реєстраційні збори, збори за підручники, трансфери, доплата за високий сезон і таке інше. З нашою допомогою ви зможете вибрати необхідну програму, дізнаєтесь, які види курсів існують і який з них підходить вам особисто. Експерт пояснить усе – від віку студентів до тривалості програм та умов зарахування на програму і проживання за кожною з них. Завдяки своєму багаторічному досвіду, ми готові розповісти вам і про переваги однієї школи над іншою. Ми також перевіряємо акредитацію учбових закладів і їх надійність. 

Наші експерти готові познайомити вас з різномаїттям канікулярних програм для дітей віком від 3 років, для young adults, кому 14-16 років, сімейних програм, де можна вчитися і відпочивати усією сім'єю, для тих, хто хоче займатися мовою і професійним спортом або вивчаючи мистецтво. Ми можемо запропонувати вам канікули на будь-який смак та гаманець. Ми також розкажемо про найважливіший для батьків аспект – безпеку протягом усієї канікулярної програми. До того ж наш експерт розвіє міфи, вирощені незнанням та банальним страхом відпустити своє чадо до іншої країни. 

При реєстрації на програму важливо розуміти умови бронювання і оплати, повернення грошей у випадку відмови від програми навчання по різним причинам – відмова у візі, раптова зміна планів, та ін.

Дуже важливий момент, це правильно визначити тип візи. У різних країнах є різні типи віз в залежності від мовної програми. Наприклад, для мовних курсів в США треба вибирати візу в залежності від інтенсивності курсів. А в Британії тип візи залежить від тривалості, віку студента і мети. Тут ми також допоможемо зібрати правильний пакет документів, перекласти їх, завірити, пройти співбесіду, якщо, вона потрібна, коректно заповнити візові анкети і зареєструватися на співбесіду. Ми маємо в цьому чималий досвід. 

Організація самої подорожі, це теж дуже відповідальний етап – це і страховка, і трансфери, і організація перельоту. До того ж подорож для неповнолітніх має деякі нюанси, як наприклад, супровід на борту літака та дозволи на виїзд від батьків. На цьому етапі наші експерти знаходяться постійно на зв'язку, поки студент не прибуде у мовну школу і слідкуємо за усіма можливими змінами у поїздці.

Середня освіта

Тим, хто зацікавлений у здобутті середньої освіти за кордоном, ми розповімо про переваги, які одержують випускники іноземних шкіл у майбутньому, про систему освіти в різних країнах, про те, як правильно вибрати програму навчання і країну, з якого віку можна їхати. Ми знаємо все про етапи вступу до середніх шкіл за кордоном, які тести треба здавати, які документи зібрати. Так як ми є офіційними представниками середніх шкіл в Україні, на базі нашого офісу або під нашим наглядом студенти можуть здавати вступні іспити у середню школу. Деякі школи на етапі вступу просять подати референси від вчителів і мотиваційний лист від студента. Ми допоможемо вам скласти ці документи, щоб вони вигідно виділяли вас серед інших претендентів. Підготуємо до співбесіди із приймальною комісією.

Обрати школу

Також ми відповімо на популярні питання, які виникають у батьків та учнів під час підготовки до такої поїздки.

Вища освіта

Вступ до університетів за кордоном – це досить тривалий, складний і відповідальний процес. Потрібно враховувати багато нюансів. Не можна забувати про вимоги для зарахування, потрібно зібрати повний пакет документів, перекласти їх, пройти співбесіди, надати результати міжнародних іспитів, написати мотиваційний лист, зібрати референси від викладачів.

Нестача будь-якого документа або погано написаний мотиваційний лист може призвести до незарахування.

Дуже важливо дотримуватись термінів подання заяв, встановлених навчальним закладом. Буває, що студенти звертаються до нас дуже пізно, коли вже пройшли усі дедлайни. Тоді дуже складно підібрати навчальний заклад, який задовольняє запити студента. Доводиться обирати менш рейтингові навчальні заклади чи спеціальності. Збирати необхідні документи потрібно в дуже короткий термін, що призводить до подорожчання. Також втрачається можливість отримати стипендії.

Найкращі університети світу

Недотримання дедлайнів також призводить до того, що скорочуються терміни отримання візи. Це може спричинити додаткові витрати на прискорений розгляд візи. Хочу звернути вашу увагу, що в посольствах деяких країн немає опції прискореного розгляду документів для отримання візи, тоді ви не встигнете отримати візу до початку навчального процесу і, можливо, доведеться розпочинати навчання пізніше.

Іноді неправильно підібрана програма призводить до відмови у візі

Існують великі ризики отримання візи після відмов. Повторно отримувати візу складно, особливо цього ж року. Можуть знадобитися додаткові документи, пояснювальні та супровідні листи.

З майбутніми абітурієнтами вищих навчальних закладів наші експерти діляться своїм досвідом та знаннями. Ми пояснюємо, як саме вибрати для себе виш. Що потрібно для вступу, як правильно оформити документи і написати працюючий мотиваційний лист і резюме. Розповідаємо про організацію такої освітньої подорожі. Ми надаємо достовірну та найсвіжішу інформацію для того, щоб Ваша підготовка до навчання була продуктивною та максимально зрозумілою.

Чому Karandash?

  1. Ми спеціалізуємося на освіті за кордоном ось уже 10 років і допомагаємо школярам, студентам та їхнім батькам побудувати персональну освітню стратегію вступу до вишу від аналізу цілей клієнта до інформаційного супроводу під час навчання. Як сказано вище, при вступі дуже важливо правильно вибрати країну, програму, навчальний заклад, зібрати повний пакет документів та вчасно подати їх. Наші експерти знають та враховують усі нюанси цього процесу. Ми знаємо всі необхідні умови для зарахування. Ми відправили на навчання за кордон сотні студентів.
  2. Наша команда співпрацює лише з перевіреними іноземними навчальними закладами по всьому світу. Серед наших партнерів навчальні заклади у таких популярних серед студентів країнах, як Велика Британія, Нідерланди, Канада, США, Німеччина, Швейцарія, Мальта, Кіпр та багато інших. Усі навчальні заклади наші експерти відвідували особисто та бачили кампуси, навчальні корпуси, резиденції та все оснащення вишів і учбових закладів.
  3. Ми гарантуємо високу якість послуг та успішне зарахування до навчального закладу, який найбільше відповідає вашим завданням, цілям, можливостям, здібностям та знанням. 
  4. Наші експерти також надають візову підтримку. Ми знаємо, яку категорію візи потрібно вибрати у тому чи іншому випадку, як правильно заповнюються візові анкети, який пакет документів потрібно зібрати та як гарантовано отримати візу.
  5. Гарантією якості нашої роботи є наші студенти. Їхні відгуки Ви завжди можете почитати у нас на сайті або в Google. Крім того, з нашими студентами завжди є зворотний зв'язок. Вони завжди готові поспілкуватися з майбутніми студентами та їхніми батьками та розповісти про свій досвід навчання за кордоном. Це реальні люди, з якими завжди можна зв'язатися. 
  6. Ми є офіційними представниками багатьох навчальних закладів за кордоном. Для нас завжди надаються знижки, звільнення від аплікаційних зборів та акції як для постійних партнерів. Це закрита інформація, оскільки знижки надаються лише офіційним представникам навчального закладу.
  7. Наша освітня агенція надає широкий спектр послуг від опційних послуг, наприклад, з профорієнтації, отримання візи до повного супроводу від вибору програми навчання і від'їзду за кордон. Вартість послуг залежить від наповненості.
  8. Якщо ви вже вступили до навчального закладу, ми можемо запропонувати вам візову підтримку. Вона включає вибір категорії візи, заповнення візових анкет, підготовку до проходження інтерв'ю в посольстві, написання мотиваційного листа до посольства, оплата візових та сервісних зборів, замовлення кур'єра.
  9. Буває так, що студент має вже візу, необхідну для поїздки на навчання, тоді наші експерти із задоволенням здійснять підбір програми під Вашу візу, навчального закладу, підготують пакет документів для вступу на програму.
  10. Ми також регулярно організовуємо освітні тури по університетах наших провідних партнерів у Нідерландах. І знову ж таки ви скажете, що можна поїхати відвідати університет самотужки, коли завгодно. Так можна, але треба буде підлаштовуватися під день відкритих дверей. Для нас же, як для постійних партнерів, виші організовують персональні відвідування з презентаціями, спілкуваннями із поточними студентами і показом кампусів. Це дуже допомагає майбутнім студентам остаточно зробити вибір. 

Тож якщо ви маєте час на натхнення, то можете організовувати освіту за кордоном самостійно, але якщо у вас є більш важливі справи, якщо ви хочете ні про що не турбуватися і все зробити вчасно, довіртеся фахівцям з освітньої агенції Karandash. Звернувшись до нашої компанії, ви отримаєте повний комплекс послуг з вступу. З нами ви гарантовано вступите до омріяного учбового закладу. 

Лишити запит
Схожі статті
Дивитись все