Що таке програма трансферу в США? Це чудова можливість отримати вищу освіту в кращих навчальних закладах США.

Трансферна система дозволяє студентам переводитися після першого або другого курсу зі збереженням заліку дисциплін.

У середньому, кількість бажаючих отримати місце в престижному ВУЗі США – 15 чоловік на 1 місце. Очевидно, що шанс вступу не великий. Тому значна кількість студентів вибирають програму трансферу. Закінчивши другий рік навчання в будь якому вищому навчальному закладі США, студент може брати участь у програмі трансферу. Це чудова можливість вступити в топовий ВУЗ США, при умові що студент набирає необхідну кількість кредитів. При переході, час навчання не збільшується та диплом бакалавра можна отримати за 4 роки. Як результат – отримання диплому бажаного університету, без збільшення часу навчання в університеті.

Якщо ви давно мріяли отримати освіту в США – трансферна програма в Америці з Karandash це кращий інструмент, яким ви можете скористатися.

Karandash — №1 сервіс з бронювання курсів і таборів за кордоном. Випустили єдиний в Україні безкоштовний Каталог 30 кращих таборів за кордоном.

Підтвердженням того, що програма трансферу є відмінним варіантом досягнення мети навчатися в найкращому закладі – 38% студентів з коледжів та університетів США використовують цей шлях для отримання вищої освіти в найкращих університетах США.

Як працює трансферна програма в США? 

Абітурієнти подають заявку на вибраний курс та отримують запрошення. Разом з академічним консультантом вони визначають кількість кредитів, які будуть зараховані учню, якщо той вже навчався в вузах/школах США.

Для абітурієнтів, що навчалися в американських школах/вузах, процедура трансферу проста. Учень заповнює форму 1-20, та інформація перенеситься з одного навчального закладу в інший. Також для цього знадобиться довідка з банку, яка підтверджує наявність необхідних коштів для оплати навчання.

Освіта в США

Трансферні програми навчання в США 

Ми пропонуємо ознайомитись з програмами трансферу та вибрати ту, яка підходить саме вам. Кожна з цих програм гарантує студенту перехід з коледжу чи університету з низьким рейтингом в один з кращих університетів США, який він сам обиратиме. Визначитися з вибором університету допоможуть наші кращі консультанти – вони супроводжують студента на кожному етапі просування до цілі отримання вищої освіти в кращих навчальних закладах.

4 університети є базою для програми трансферу – державний університет Fullerton в Каліфорнії, Університет Вісконсину, коледж Fisher в Бостоні, коледж Mount Saint Vincent в Нью-Йорку.

Transfer Go 50 – перехід в один з 50 найкращих університетів США.
За 2-4 семестри навчання студент набирає необхідну кількість кредитів для переходу.

Transfer Go 100 – перехід в один зі 100 кращих університетів США.
За 2-4 семестри навчання студент набирає необхідну кількість кредитів для переходу.

Університети в яких стартують програми Transfer Go 50 та Transfer Go 100:

  • Коледж Fisher в Бостоні.
  • Державний університет Fullerton в Каліфорнії.
  •  Коледж Mount Saint Vincent в Нью Йорку.

Transfer Go Madison – програма переходу в університет Вісконсин-Медісон, один з кращих університетів США.
За 2-4 семестри навчання студент набирає необхідну кількість кредитів для переходу, після чого його зараховують на 3 курс університету Вісконсин-Медісон.

Transfer Go Rochester – це перехід в один з кращих університетів США – університет Рочестера.
За 2-4 семестри навчання студент набирає необхідну кількість кредитів для переходу після чого його зараховують на 3 курс університету Рочестера.

Трансфер можливий по програмі: економіка і фінанси, Комунікації, Бізнес і менеджмент, Інформатика, Архітектура, Цифрові медіа, Інженерна справа, Образотворче мистецтво, Право, Математика, театральне мистецтво, природничі науки, політологія, медицина та сестринство, Наука здоров’я та сестринська справа, гуманітарні науки, психологія, соціальні науки, спортивний менеджмент.

Також є програми, де студент може вибирати профільні навчальні заклади.

Transfer Go Medicine – дає можливість студентам почати навчання в коледжі Fischer в Бостоні та надалі завершити медичну ступінь в St George’s University в Гренаді. Студенти можуть вибрати між доктором медицини та доктором ветеринарії.

Це чудова можливість для студентів отримати освіту оскільки вступні вимоги не високі, є готові попередні листи-запрошення від обох закладів, гнучка програма переходу а також оточення з високою освітньою підтримкою.

Наприклад, Transfer Go Дизайн та Мистецтво або Transfer Go Інженерія – перехід в один з кращих навчальних закладів США по напрямку мистецтва чи інженерії.
За 2-4 семестри навчання студент набирає потрібну кількість кредитів для переходу, та після цього студент може бути переведений в бажану художню чи інженерну школу США.


Читайте також: PhD в Америці: в чому особливість, скільки вчитися, як вступити

Навчання з Karandash

Для того щоб стати учасником програми трансферу знадобляться високі бали за час попереднього навчання та хороше знання англійської мови (TOEFL iBT 61+).

Якщо вам знадобиться підготовка для однієї з вищезгаданих програм – за декілька семестрів наші спеціалісти допоможуть вам вийти на результат, котрий дозволить скористатися програмою трансферу у Karandash. І найкращі університети США стануть реальністю, а не мрією.


Для більш детальної інформації:

+38 (050) 31–31-021, office@karandash.ua


Лишити запит
Схожі статті
Дивитись все