Наталія, 26 років
1,0/5
Название учебного учреждения: Clubclass, London
Расположение: Лондон, Великобритания

Все було добре, без пригод. Не задоволена тільки дуже житлом! Я коли увійшла до кімнати і побачила підлогу, була шокована. Було брудно дуже і всюди сміття! Я на наступний день все поприбила для себе, підмела і вологе прибирання зробила. І це мене обурило, чому я повинна прибирати??? Я оплатила житло, яке потім ще повинна прибирати. Жах. Я написала про це Eazycity London, а вони мені написали "ой їм так жаль, так прикро, що моя кімната брудна. І чи не могла б я їм сфотографувати, як то вона виглядає брудною?". Та вже пізно було фоткати, я поприбирала все. Люди, які там жили, сказали мені, що там завжди так, не чисто.

Мене заспокоював лише той факт, що нарешті я у Лондоні)

Школа сподобалась частково, лише моя вчителька.

Мені не подобалось, що навчальні матеріали – аж 1 книжка! – мені видали на 4-ий день мого навчання! Я підходжу до стійки, де сидить дівчина для питань, і кажу їй: "Дайте мені мої навчальні матеріали", а вона мені каже: "Ой, у нас зараз для вашого рівня немає, треба замовляти і чекати трошки". Я в шоці. Я ж оплатила заздалегідь. І ви знали, що я прийду, і у вас немає книжки для мене, яку я вже оплатила!? Ну і що було робити, чекала... У четвер видали, і коли давала мені її та дівчина, то запитала мене "Are you happy now?". Ну я їй і сказала "yes, I'm happy!"

В останній день опитувальну анкету заповнювала, де все, що не подобалось, і написала.

+ сертифікат мені видали на ім'я трошки не так, як у паспорті. Написали Natalia, а в закордонному паспорті я Nataliia.

І мені не сподобалоси, що вони дали сертифікат, що я володію англійською мовою на тому самому рівні, з яким прийшла. Добре, може він такий і залишився, але вони не провели навіть контрольний тест, щоб його визначити!

Коротше, мінімум зайвої роботи з учнями :(

Дати поїздки: 21.05-03.06.2017.