Kings Colleges проводить конкурс на стипендію серед українських абітурієнтів на 2022 рік. 

Це гарна можливість для українських школярів, які демонструють відмінні здібності, потенціал та жагу до знань, розпочати навчання в Британії!

Переможець конкурсу отримує стипендію, що покриває 50% (приблизно до £13500) вартості навчання, а фіналістів забезпечать стипендією в 25% (приблизно до £6750). Подати заявку можна на курси GCSE, A-Level чи Advanced Level Foundation в Kings у Брайтоні, Борнмуті, Лондоні та Оксфорді.

Для кого: для українських школярів, учнів 9,10 та 11 класів, які мріють навчатися за кордоном. 

Лишити запит

Як відбувається конкурс:

Перший етап: Онлайн-тест з англійської мови

Другий етап: Надання протоколів про останні шкільні екзамени

Третій етап: Тест з математики, тест на вербальне мислення, на подальше вивчення англійської та презентація

Прийом заявок триватиме до 25 лютого 2022 року.


Читати також: Що таке GCSE?


Більше інформації про Kings Colleges: 


Kings College Brighton

Брайтон - прекрасне і затишне місто на півдні Англії. Воно розташоване всього в годині їзди потягом від Лондона, на березі протоки Ла-Манш, тому користується популярністю у британських туристів. Брайтон розвинуте місто із розвиненою інфраструктурою. Тут перетинаються різні культури, знаходиться неймовірна кількість історичних та культурних об’єктів, проходять фестивалі, а атмосфера поєднує в собі метушню міста і спокій узбережжя. Зараз Брайтон все більше набирає популярності як студентський центр.

Студентам Kings Brighton надається все для комфортного, а головне, якісного навчання. Обладнані інноваційні класи, безкоштовний бездротовий інтернет, студії для творчості, студентська зона, бібліотека, комп’ютерні класи, дослідницькі лабораторії. На базі школи студенти також можуть займатись різноманітними видами спорту. Не забувають тут і про дозвілля учнів - регулярні екскурсії історичними місцями допомагають іноземцям ближче познайомитись з культурою Великобританії і краще відчути місце, в якому вони живуть. Проживають студенти в резиденції або в приймаючих родинах.

Kings College Bournemouth

Борнмут - південний курорт Англії на березі протоки Ла-Манш. Місто відоме своїми пляжами та набережними, а історичні об'єкти у вікторіанському стилі роблять його не лише курортом, а й місцем історичної спадщини. Студенти і жителі Борнмута урізноманітнюють культурне життя міста. Тут регулярно проходять різноманітні заходи, як для туристів, так і для місцевих жителів. Борнмут - інтернаціональне місто, яке вважається найліберальнішим в Британії. До речі, процент щасливого населення тут один з найвищих в Англії!

В Kings Bournemouth відмінні умови для студентів. Гарно обладнані просторі кабінети, наукові лабораторії, комп’ютерні класи, бібліотека, інтернет, спортивний корт, столова під відкритим небом, кафетерій і багато чого іншого, що дає можливість студентам вчитися та отримувати якісну освіту в комфортних умовах. Позакласні заходи дозволяють студентам розвиватись і дізнаватись більше про культуру як Борнмута, так і Британії в цілому. Іноземні студенти Kings Bournemouth проживають в кампусі або приймаючих родинах.

Kings College London

Лондон - столиця Великобританії. Не секрет, що саме тут знаходиться найбільша кількість можливостей та перспектив. Це гарне місто з величезною історією, чудовими краєвидами, історичними та культурними пам’ятками, інфраструктурою і особливою атмосферою. В Лондоні завжди є місця, які варто побачити і заходи, які варто відвідати. Нудьгувати тут точно не буде часу! Столиця надає студентам можливість проявити себе і втілити свої амбіції!

Студенти, які вступають до Kings London претендують на якісну  освіту. Щоб навчання проходило комфортно тут є інноваційні класи, наукові лабораторії, студія мистецтв, комп’ютерний центр, бібліотека і безкоштовний інтернет. Також для студентів завжди відчинені двері їдальні, кафетерія, басейну та спортивної зали. Студенти, які навчаються в Kings London проживають у пансіоні аби у приймаючих родинах.

Освіта у Великій Британії

Kings College Oxford

Оксфорд – місто, що розташоване в південній частині центральної Англії. Місто найбільше відоме завдяки Оксфордському університету, який вважається одним з найкращих у світі. Не дивлячись на те, що, за мірками британської історії, місто досить молоде, в Оксфорді прекрасна архітектура і культурна спадщина. Центральна частина міста повністю віддана студентам, і це не дивно. Така практика дає місту неймовірні переваги, бо студентські ініціативи розвивають Оксфорд і дарують багато можливостей містянам.

Якщо говорити про гарну освіту, то Kings Oxford надає своїм студентам найкомфортніші умови для навчання. Тут є два кампуса. Перший, для академічних програм, знаходиться в центрі міста. Другий кампус, для мовних програм, розташований в 20 хвилинах від центру. Обидва кампуси добре обладнані, тут створюють чудові умови для навчання. Студенти, які обирають Kings Oxford, проживають в резиденціях чи приймаючих родинах.

Вартість навчання в Kings залежить від програми та міста, та варіюється від £23000 до £27000.


Ви можете залишити онлайн заявку або зателефонувати нам:

+38 (050) 313–10-21 

+38 (096) 960–36-80


Лишити запит
Схожі статті
Дивитись все