З платформами для домашнього онлайн-навчання для самих маленьких ми розібралися. Тепер же ми допоможемо знайти захоплюючі освітні застосунки для дітей від 6 до 17 років.

Сьогодні ми поділимося корисними онлайн-ресурсами, які допоможуть дітям вивчати іноземні мови, програмування й вирішувати математичні рівняння. А також розповімо, як вони можуть здійснювати подорожі в минуле, не покидаючи стін власного будинку!

Duolingo

Ми знаємо, що про цей додаток вже давно всім відомо, але не можемо не відзначити його в нашому списку.А все тому, що це захоплююча, цікава й дуже затягуюча програма, яка допоможе вивчити основи англійської, іспанської, французької, німецької та інших мов, а також відточувати навички в подальшому. Кожен урок допомагає засвоїти фонетику, збільшити словниковий запас і навіть попрактикувати вимову.

>> Вік: від 6 років.

Code.org

Платформа для всіх, хто хоче вивчити основи програмування й комп'ютерних наук. Курси будуються на відеоуроках і практичних заняттях, де необхідно написати невеликий код дій. Все пояснюється дуже цікаво й просто. До того ж, заняття доступні російською та українською мовами.

>> Вік: від 6 років.

EduCode Academy

Ще одна платформа для вивчення програмування. Однак тут уже знадобляться знання англійської мови не нижче Intermediate.

Заняття проходять у чотири етапи:

  1. Відеоурок.
  2. Написання коду.
  3. Перевірка коду та фідбек.
  4. Поліпшення навичок за допомогою реальних кейсів.

Однак варто пам'ятати, що Академія надає безкоштовні курси лише до 31 травня 2020 року.

>> Вік: від 10 років.

eMathStudio

Інструмент, який допоможе швидко здійснювати різні математичні розрахунки. Може бути корисним як для школярів 7-11 класів, так і для студентів університетів. Додатковий плюс: викладачі також можуть приєднатися до даної платформи, щоб віддалено перевіряти рівняння своїх учнів і залишати свій фідбек. Але щоб ефективно використовувати цей ресурс, необхідно володіти знаннями англійської мови не нижче Intermediate.

>> Вік: від 12 років.

Lingvist

Платформа для поліпшення знань французької, німецької або іспанської мов. Тут можна розібратися в основах граматики, а також збільшити словниковий запас. Це стане прекрасним проведенням часу, як для початківців, так і для більш просунутих студентів.

Безкоштовними заняттями можна насолодитися до 31 липня 2020 року.

>> Вік: від 10 років.

Original Time Travel Company

Велика інтерактивна енциклопедія, яка розповість історію від Великого Вибуху до наших днів. Скачайте програму, виберіть часовий відрізок, натисніть play і вирушайте в захоплюючу подорож в минуле!

>> Вік: від 12 років.


Схожі статті
Дивитись все